banner
Interesati sa investiti in imobiliare? Iata ce trebuie sa stiti!

Investitia in imobiliare ar putea aduce desigur un profit multumitor. Nu este insa de ajuns sa va ganditi la asta. Trebuie sa analizati costul operational, sa ganditi care este perioada optima de a investi, sa tineti cont de randament si de yield, printre altele.

Va prezentam cateva aspecte pe care sa le aveti in vedere inainte de a investi in imobiliare:

● Calculati randamentul

Aici vorbim despre valoarea chiriei x 12 luni/ care este pretul de achizitie. Ganditi in cat timp ar putea fi amortizate costurile, astfel incat sa fie rentabil sa achizitionati acum, un imobil sau teren, cu sau fara finantare proprie. Despre randamentul unor proprietati am mai detaliat si cu alte ocazIi, aici pe blog.

● Aprecierea sau deprecierea zonei

Exista mai multe sanse ca o proprietate imobiliara situata in zona centrala a orasului sa fie bine cotata si cu putine sanse sa se devalorizeze. Amplasarea conteaza foarte mult si in raport cu modul in care va folositi de proprietatea in cauza.

● Costurile operationale

Aici sunt incluse costurile de achizitie, mobilare sau eventual redecorare, renovare, de intretinere, acum, dar si pe viitor. Toate acestea vor avea influenta asupra timpului de recuperare a investitiei facute.

● Lichiditatea

V-ati gandit cat de repede ati putea vinde proprietatea in cauza? Unii cumpara pentru ca ulterior sa isi creeze un alt venit pasiv si decid sa vanda atunci cand apare o ocazie buna.

Sunt doar cateva din aspectele de care sa tineti cont atunci cand decideti ca suma aceea cu multe zerouri sa fie transferata intr-un cont al cumparatorului, facandu-va asadar mai bogat cu o proprietate imobiliara.

Cum va putem ajuta

Gold Park poate fi definitia unei tranzactii imobiliare incheiata cu un win win. Stiati ca unele proprietati pot fi inchiriate sau vandute cu 20% mai mult decat media pe piata? La mijloc sta un agent care stie cum sa ridice valoarea unui imobil sau cel putin stie cum sa aprecieze la adevarata valoare o proprietate.

Atunci cand decideti sa investiti in imobiliare, in raiul imobiliarelor in Cluj suntem aici pentru voi! Cu detalii va asteptam in cadrul paginii oficiale → www.goldpark.ro.Rendered in:0.0084939002990723