banner
Cum alegeti spatiul comercial potrivit afacerii voastre?


Pentru a putea incepe un business de succes orice antreprenor are de facut o serie de alegeri importante. Una dintre acestea vizeaza spatiul comercial unde urmeaza sa isi dezvolte afacerea. Sa vedem in continuare cateva aspecte ce trebuie luate in considerare in ceea ce priveste spatiul ales!

  •  Structura spatiului - spatiul ales trebuie sa se plieze atat pe preferintele, cat si pe necesitatile antreprenorului. Cu siguranta acesta are deja in minte exact felul cum ar trebui sa fie compartimentat spatiul pe care si-l doreste, dar si dimensiunea pe care ar trebui sa o aiba acesta.
  • Dotarile spatiului - in functie de domeniul de activitate al business-ului, unii antreprenori pot avea nevoie de o bucatarie, o baie sau orice alte dotari suplimentare. Acest aspect ramane la latitudinea acestora, intrucat pot fi deschisi si pentru a face anumite modificari in cazul in care doresc sa cumpere spatiul respectiv, nu sa il inchirieze.
  • Locatia - in functie de locatia aleasa, business-ul poate avea sau nu succes. Este important ca spatiul sa se afle intr-o zona usor accesibila clientilor, cu vad si fara a exista o concurenta prea mare in imediata apropiere.
  • Optati pentru vanzare sau inchiriere spatiu comercial? Aceasta este o hotarare la care trebuie sa va ganditi foarte bine in momentul in care porniti la drum. Si in aceasta privinta noi va putem ajuta! 

Spatii comerciale de vanzare sau de inchiriat

Noi, cei de la agentia imobiliara Gold Park ne-am axat in special in a ajuta business-urile sa isi creasca cifra de afaceri, gasindu-le spatii comerciale adecvate in functie de domeniul de activitate.

In cazul in care nu va puteti hotari daca sa cumparati un spatiu sau doar sa il inchiriati, agentii nostri imobiliari va pot ajuta cu sfaturi constructive in acest sens. Avand pregatirea si experienta necesara in a evalua potentialul oricarui spatiu, vor sti de la inceput ce vi se potriveste, in functie de preferintele si nevoile voastre.

Punem pe primul loc multumirea voastra inaintea comisionului. Suntem atenti la detalii, analizam fiecare cerinta in parte si va oferim la final solutiile potrivite. Voi trebuie doar sa ne comunicati ceea ce va doriti de la spatiul vizat si noi vom avea grija ca startul business-ului vostru sa fie unul de succes.

Accesati site-ul nostru oficial - https://www.goldpark.ro/ - pentru mai multe detalii.Rendered in:0.010135173797607