banner
Articole

Randamentul la spatii si apartamente

Atunci cand faceti o investitie imobiliara veti dori sa stiti detalii care fac diferenta. Despre randament si perioada de amortizare detaliem in randurile ce urmeaza.

Cumpar pe persoana fizica sau juridica? Ce este mai convenabil

Avem o firma mica si intentia este de a cumpara o proprietate. Cum este mai convenabil? Ca aceasta sa fie cumparata pe persoana fizica sau juridica?

Orice afacere isi poate gasi spatiul potrivit cu ajutorul nostru!

Ti-ai deschis o afacere si esti in cautarea unui spatiu potrivit pentru a-ti desfasura activitatea? Goldpark.ro vine in ajutorul tau deoarece misiunea noastra este de a furniza cele mai bune locatii fara nici un efort din partea ta.

Spatiul comercial - in zona centrala sau la periferie?

Fiecare antreprenor la inceput de drum are nevoie de un spatiu potrivit in care sa isi desfasoare activitatea. Orice firma sau afacere are nevoie de un loc inca de la inceput.

Interesati sa investiti in imobiliare? Iata ce trebuie sa stiti!

Pentru a investi in imobiliare trebuie sa stii cateva lucruri. Iata care ar fi cateva dintre acestea.

Cum alegeti spatiul comercial potrivit afacerii voastre?

Pentru a putea incepe un business de succes orice antreprenor are de facut o serie de alegeri importante. Una dintre acestea vizeaza spatiul comercial unde urmeaza sa isi dezvolte afacerea. Sa vedem in continuare cateva aspecte ce trebuie luate in considerare in ceea ce priveste spatiul ales!

Inchirierea versus cumpararea unui spatiu destinat amenajarii de birouri

La fel ca si in cazul proprietarilor de locuinte, ideea de a cumpara sau de a inchiria in schimb un spatiu este o dilema. Vorbim in ambele cazuri de avantaje si dezavantaje.

Motive pentru care sa inchiriati o proprietate

In momentul in care sunteti in punctul in care puneti bazele unui business, ajungeti in fata clasicei intrebari - cumparati sau achizitionati spatiul? Fiecare alternativa vine la pachet cu avantajele sale unice. Astazi dorim sa ne axam pe avantajele cu care intrati in contact in momentul in care optati pentru inchirierea unui spatiu sau a unei proprietati.

Rendered in:0.010632991790771