banner
Motive pentru care sa inchiriati o proprietate


In momentul in care sunteti in punctul in care puneti bazele unui business, ajungeti in fata clasicei intrebari - cumparati sau achizitionati spatiul? Fiecare alternativa vine la pachet cu avantajele sale unice. Astazi dorim sa ne axam pe avantajele cu care intrati in contact in momentul in care optati pentru inchirierea unui spatiu sau a unei proprietati.

Pana acolo insa, va invitam sa vizitati portofoliul nostru de spatii disponibile spre inchiriere. Activam in Cluj, ceea ce inseamna ca ofera noastra se intinde pe toata raza Clujui. O gasiti aici.

Cladire noua - avantaje multiple in timp!

Mai nou, cladirile noi de birouri sau create cu un oricare alt scop sunt promovate chiar din faza de proiect. Pana in momentul in care sunt disponibile spre inchiriere sau vanzare, publicul afla continuu de existenta lor.

Ar fi perfect ca afacerea voastra sa se desfasoare intr-o astfel de cladire. Ea se afla deja in atentia publicului, iar acest lucru nu poate insemna decat un mare avantaj pentru afacerile aflate la inceput de drum. Noi va punem la dispozitie pe goldpark.ro posibilitatea de a inchiria spatii din cladiri construite anul acesta, in 2020. Iata un exemplu concret aici - https://www.goldpark.ro/cladire-de-birouri-clasa-a-1500-mp-grigorescu-sp3-863602.

Inchiriati daca aveti de gand sa evoluati!

Aveti nevoie de o cladire de birouri sau un spatiu de dimensiuni specifice atunci cand sunteti la inceput. Dupa cum prea bine stiti, piata este atat de surprinzatoare, incat nu veti sti niciodata cand business-ul vostru va evolua extraordinar de mult.

De aceea, cel mai bine este sa inchiriati, iar in momentul in care business-ul vostru evolueaza si aveti nevoie de unul mai mare in care sa va mutati afacerea. In cazul in care cumparati un spatiu, ulterior veti fi nevoiti sa il vindeti sau sa ii gasiti o alta intrebuintare, deci vorbim de alte batai de cap.

Cladirile de birouri vin la pachet cu diverse facilitati

O mare parte din ofertele noastre de spatii vin la pachet cu o multime de facilitati. Internetul si telefonia sunt asigurate in unele cazuri, fiind deja implantate in cadrul cladirii in cauza. In acest fel, pe toata perioada inchirierii, aveti facilitatile asigurate. Sa nu mai vorbim de racordarea la gaz, curent electric si apa curenta.

Va putem ajuta cu oferte excelente din toate punctele de vedere. Reveniti pe goldpark.ro si nu ezitati sa ne contactati.Rendered in:0.010102987289429