banner
Orice afacere isi poate gasi spatiul potrivit cu ajutorul nostru!

Ti-ai deschis o afacere si esti in cautarea unui spatiu potrivit pentru a-ti desfasura activitatea? Goldpark.ro vine in ajutorul tau deoarece misiunea noastra este de a furniza cele mai bune locatii fara nici un efort din partea ta. Suntem o agentie imobiliara care pune la dispozitie inchirierea sau achizitionarea de spatii comerciale.De cele mai multe ori, este dificila gasirea locului potrivit deoarece in functie de activitatea ta, te gandesti la o zona cat mai accesibila si cu un vad cat mai bun.
Iata ce iti oferim noi
Noi facem o evaluare detaliata in ceea ce priveste nevoile fiecarui client in parte, astfel incat business-ul sa fie in crestere. Locatia are un rol foarte important pentru afacerea ta. Fie ca este vorba despre un chirias care are nevoie de spatii pentru birouri sau un proprietar care doreste sa vanda sau sa inchirieze un imobil, noi suntem aici sa te indrumam si sa iti oferim consultanta si suport de calitate.
Sa spunem de exemplu, ca ai nevoie de un spatiu de birouri pentru presa. Ai nevoie de o locatie potrivita si cat mai aproape de institutiile publice sau de spatiile unde se desfasoara conferintele de presa. Pentru a nu pierde mult timp in trafic atunci cand apare ceva si trebuie sa te deplasezi, noi iti cautam cea mai adecvata locatie pentru ca tu sa iti desfasori munca cat mai simplu.
Daca ai o afacere in domeniul tamplariei si ai nevoie de o hala care sa aiba toate utilitatile necesare pentru ca activitatea sa se desfasoare in cele mai bune conditii, suntem alaturi de tine si iti oferim ceea ce ai nevoie la preturi accesibile.
Alegerea unui spatiu potrivit afacerii tale nu este una usoara pentru ca trebuie sa tii cont de toate detaliile pentru ca afacerea ta sa prospere. Cu o experienta de aproximativ 5 ani in spate si cu o echipa specializata in domeniu, avem viziunea si capacitatea de a-ti oferi serviciile necesare in functie de nevoile tale.
Unele decizii pot deveni usoare daca stii la cine sa apelezi atunci cand ai nevoie de ajutor in ceea ce priveste afacerea ta.
Contact: office@goldpark.ro
Telefon: 0770.896.896.


Rendered in:0.011789083480835