banner
Spatiul comercial - in zona centrala sau la periferie?

Fiecare antreprenor la inceput de drum are nevoie de un spatiu potrivit in care sa isi desfasoare activitatea. Orice firma sau afacere are nevoie de un loc inca de la inceput. Daca alegerea amplasarii este cea potrivita, rezultatele pozitive nu intarzie sa apara. Echipa noastra pune la dispozitia clientilor o varietate de spatii comerciale dintre care sa alegeti.

Inca din primele discutii suntem alaturi de clienti si ii indrumam spre a lua decizia cea mai potrivita pentru ei. Din portofoliu alegem ceea ce se pliaza cel mai bine pe dorinte, necesitati si va prezentam doar locurile care ar putea sa va devina „casa” ideala pentru afacere. Totusi, in functie de nisa pe care activati este importanta locatia. Cum stii care este locul potrivit pentru afacerea ta? Centru sau periferie? Iata cateva informatii care te pot ajuta sa faci alegerea potrivita.

Spatiile comerciale din zona centrala

In general zonele centrale sunt destinate business-urilor care trebuie sa expuna produse. Daca afacerea ta este centrata spre vanzarea din store a articolelor vestimentare sau accesorii, este important ca aceasta sa fie in centru, pentru ca persoanele interesate sa poata ajunge si pe jos la magazinul tau.

O identificare mai usoara a magazinului tau si o vizibilitate mai mare pentru public o ai in acest caz, iar viitorii clienti pot ajunge in store cat mai usor. Pentru astfel de afaceri ai nevoie si de o vitrina luminata in care sa iti expui produsele, aceasta fiind una dintre cele mai bune metode de a atrage potentialii clienti.

Spatiile pe care le punem la dispozitie sunt cladiri noi sau reconditionate, astfel incat aspectul este unul placut, iar tu trebuie sa te ocupi doar de anumite detalii cum ar fi accentul pus pe unele produse prin folosirea luminozitatii potrivite.

Spatiile comerciale de la periferie

Aceste spatii de la periferie sunt destinate in special business-urilor care ofera servicii. Acestea nu au nevoie de o expunere directa spre clienti si nu necesita vitrina din care acestia sa aleaga ceea ce au nevoie. Totusi, aspectul cladirii trebuie sa fie unul placut si sa ofere un grad ridicat de siguranta si confort.

Punem la dispozitia clientilor cladiri pentru birouri, dar si hale sau depozite. Un astfel de centru pozitionat la periferie este accesibil in special din punct de vedere al locurilor de parcare. In acest fel clientii nu renunta la serviciile tale pentru ca nu au unde parca, ci din contra ii atragi. Indiferent de alegere, ar fi bine sa se plieze pe cerinte si necesitati.

Pentru orice tip de spatiu comercial disponibil va invitam sa accesati site-ul nostru https://www.goldpark.ro/ si pentru orice informatie puteti sa ne contactati.Rendered in:0.011186122894287